The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Huwaaa ( TT_TT ) 2011 dah nak sampai ke Penghujungnya ~
Jumaat, 30 Disember 2011 | 9:54 PTG | 0 panda


hyepp , sume ... ape khabar ? sehat ? dah lame anis tak update blog .
malas >_< tapi  malam neyy tibe-2 je anis jadi rajin (: 
anis update blog sebenarnyer ade sebab T_T
hari dah 30 hari bulan esok 31 TT_TT , korang bace tak tajuk entry tu ? 
tahun 2011 dah nak melabuhkan tirai nyer T_T /sobsob/
bnyak kenangan manis n pahit yang anis dpt tahun neyy .
semuanya dapat mengajar anis tentang erti kehidupan .. cewahhh ~ ayat novel dah keluar neyy :)
okeyy lahh . anis rase mcm nak rewind balik je kenangan anis pada tahun 2011 neyy ..
kalau anis ingat tarikh die anis tulis erk >_<

 - for best story
 - for sad story 
haa .. okeyy lahh . anis nak start dengan sad story dulu lahh >_<
sorry erk kalau anis ade buat korang sume terase hati .. anis nak mintakk 
maaf dari hujung rambut smpai hujung kaki :)

 - anis lupe lahh tarikh die . time neyy memang anis takkan lupe smpai bile-2 . anis gaduh 
        dengan budak-2 kelas anis .. bile teringat balik ken ~ memang lawak time tu (: sorry erk 
        kepade budak kelas 2melur kalau anis ade buat korang terasa hati dengan percakapan anis @ anything 
        anis mintak maaf tau :) sejak tu , hubungan anis dengan satu kelas makin bertambah rapat :)

 - 24/7/2011 ~ hari neyy memang mengembirakan anis . :) first time anis jumpe fitri secara life .. ngee ~
                             amboi , mcm rancangan tv lahh pulak .. ekekeke . anis memang happy . okeyy lahh tamo 
                             citer pasal tu bnyak-2 . 

 - 10/9/2011 ~ hari neyy yang paling best neyy .. anis pegi konvoi raye dengan kawan-2 kelas anis (:
         sorry erk .. raye puase anis takk buat ..  tapi raye haji anis buat >_< . memang best lahh time tu .
         boleh dikatakan kiteorang serang 13 rumah kowt .. balik-2 tu memang penat .. tapi anis enjoy time tu .

 - 6/11/2011 ~ neyy memang anis happy gilerr , sampai boleh senyum ketelinga :) why ? 
                             hari neyy .. si DIA dtang rumah anis >__< bwak sekali adek DIA yang tersangatlah comel
                             tamo citer pasal neyy . nanti terlebih pulak karang >_______<

and the end and the best part in my life :)
what ?
cer , bawak bersabar sikit :) 
jeng , jeng , jeng :)

 - 7/8 :) ~ anis pegi ikut rombongan form5 pegi holiday .. neyy memang anis suke :) sebab DIA pown ade
                     sekali :) muke DIA comel bile bangun tido :) mcm baby face :) menag best time kite main
                    galang panjang , police and three and aci duduk .. sorry erk , TERpukul muke DIA pulak
                    ^_^

okeyy lahh ..  sampai sini je lah anis rewind balik :) yang lain tu , lain 
tahun pulak ekekekeke :) 

#anis nak mintak maaf kepade sesiapa yang mengenali diri ini :) 
mintak ampun yer . dari hujung rmbut smpai hujung kaki :)



:) kalau ade jodoh anis update lagi (:












Older Post | Newer Post