The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
PANGKOR story time :)a
Ahad, 11 Disember 2011 | 10:27 PTG | 0 panda

hyepp . hari tu korang bace takk ? entry PANGKOR tu ? 
singkat sangat ken . hari tuh anis update 
kelamkabut :) ade prob sikit . so sekarang anis nak citer sepanuhnya :)

mule-mule 
|
|
anis pegi sekolah pukul 6:30 pagi /awalken?/
lepas smpai tu langsung tak de orang . tapii nasib baik lepas tu kawan kakak anis 
datang :) lepas tu sir pulak datang :) 
sir suruh jalan pegi depan sebab bas tunggu kat depan  . 
rase macam lari rumah je . ye lhaa dengan bawak beg nyerr . /lawok/
lepas tu  kiteorang naik bas . tapii bas tak gerak lagi sebab 
bnyak orang datang lmbat :) anis duduk tepi tingkap . 
tibe-2 anis nmpak sorang bwak moto . moto tu macam anis kenal . giler
memang gelabah lahh :) nak lari .. tapiii na lari mane .. 
juz boleh buat bodo je lhaa :) die pown naik bas .. :)


lepas tu bas gerakk . lame jugak lhaa perjalanan nakk pegi jeti pangkor .
pening kepale kowt :) 
dalam pukul 10 kiteorang smpai jeti :) anis kesian tengok die angkat barang untuk bakar
ayam .. nak buat apew ? tolong tengok je lhaa . lepas naik FERI
kiteorang smpai dekat jeti pangkor pulak . yang lawok nyerr van teksi die
warne pink :) 
nak pegi rumah penginapan kene naik van teksi . dapat jugak merase naik van teksi :) 
lepas smpai kiteorang pown check in . diorang suruh rehat dulu .
diorang ckp petang baru gerak pegi pntai :) 
memang borink lhaa tak tahuk na buat ape . novel pown  takk bwak . 
korang nak tahuk tak ? yang best nyett rumah tu ade 
air-cond . ape lagii anis pasang suhu paling rendah lhaa . biar melambung bill /kejamken ?/
lepas petang tu kiteorang gerak pegi pntai :) anis naik van sekali dengan die :)
smpai-2 je . kiteorang pegi snorkelling : ) best . nmpk ikan bnyak . luke kaki lagi
bnyak :) lepas puas snorkerlling kiteorang balik pantai balik . 
anis naik banana boat :) best .. 

time waktu malam , main kat pantai yang best neyy . anis happy sangat .
nak tahu tak kenape ? anis satu group dengan die . sampai
faridzuan gosipken anis dengan die :) die panggil anis mat . ade ke patut .
juz sebab kiteorang duduk same-2 time main galah panjang :)
kiteorang main memang tak ingat dunia . memang tak takut pown walaupun 
main waktu malam :) nasib baik hujan rintik-2 
kalau tidak , tak tahu kiteorang balik pukul berape :) lepas balik 
masing-2 berebut nak masuk bilik air . ye lhaa . pasir
melekat kat badan :) nasib baik ade 2 bilik air :) 
anis rase anis todo pukul 1 lebih kowt . memang time tido tu memang tak ingat dunia
letih gilo wokk . 

esok pagi tuh anis bngun awal sikit . dlm pukul 7 kowt :) yang lain 
sume sibok jogging atas katil . best kowt . 
dalam pukul 8 lebih kowt . anis dengan kakak kat sane kuar jalan-2 dekat pntai ,
time tengah tunggu nailul lmbt sngat . faridzuan buat lawok ppagi pulak ..
die mengadu dekat anis yang mat bngun lmbt :)
memang lawok lhaa cara die mengadu tu .. :) anis jalan kat pntai . 
main lukis-2 dekat ats pasir .. memang best :) 
lepas da borink jalan-2 . anis balik rumah . diorang ckp kene siap pukul 11 . sebab 
nak shopping dekat jeti . memang time tu , toilet memang busy lhaa . 

ehh , anis rase entry neyy pnjang sgt lhaa . :) anis nak stop kat sini lhaa . thankz erk yang sudi 
membace :) 

kt bwah neyy ade gmba kat sane tapii cilok :) 




 






Older Post | Newer Post