The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Kursus Pengawas ( terbaik )
Isnin, 30 Januari 2012 | 9:10 PTG | 0 panda

hyutt .. Alhamdullilah .. ade jugak kesempatan nak update 
blog neyy .. sorry yer , dah lame takk update .. sekarang makin busy . lepas
neyy makin busy sebab ade kelas tambahan n tuisyen lagi ^_^
tapi takk pe .. ini memang pilihan anis (: 


ehh , korang bace tak tajuk post tu ?
anis nak cerita neyy , barubaru neyy anis ade pergi kursus pengawas dekat 


memang best lahh .. seronok .. 
memang inilah kem yang paling best yang anis pernah pergi selama
anis hidup diatas muka bumi neyy .. 
nak tahu takk ? fasilitator die pown memang sporting
gilerr .. Fasi lelaki bnyak yang Hensem >_<
aktiviti yang paling best bagi anis , time senaman pagi .. memang best .. anis paling
suka part senaman :) yang kedua anis suka time explorace .. 
time explorace lahh kiteorang dpatt merantau tengok kawasan UPSI ..
memang cantik kawasan UPSI .. 
anis pernah ckp dekat kawan anis 'Teringin nak datang lagi sebagai seorang pelajar'
ermm .. InsyaAllah . dengan izinNYA tiada yang 
mustahil (: 

okeyy , lahh anis nak berhenti di sini dulu .. (:


#hamba ALLAH yang iginkan perubahan >_<



Older Post | Newer Post