The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
disebalik senyuman T|_T|
Rabu, 13 Jun 2012 | 4:57 PTG | 0 panda


hye ~ lame dah tak update :) 
ape khabar . hope sume sehat . hewhewhew .
bace tak tajuk post dkat ats tu ?
"DISEBALIK SENYUMAN"
 ape itu ? entah . hehe .. 
sebenar nyer disebalik senyuman tersimpan tangisan T|_T| . ecehh ayat die .. sebenar nyerr .........



......
......
......
...

sebenar nyerr anis terase dengan sorang SAHABAT anis neyy , tapi anis 
tak nak kecoh-2 . anis Sayang dekatt die ..
"awak , saya tak nak gaduh dengan awak" <----- hope awak bace .
anis tak tahu sebab ape anis terase tapi lpas anis bace comment die dekat 
fesbuk terus anis terase :') .. entah lahh . 
anis neyy kuat tacink kowt . hehehe ~anis SAYANG die sangat . 
anis tak nak just sebab bende kecil kite gaduh .
anis pendam je perasaan anis neyy .anis tak nak gaduh dengan awok ~
 anis malas nk cerita  tapi , anis tak kuat .. anis luahkan dekat sini
hope awak bace

anyway , anis nak ucapkan ribuan terima kasih kepada anak Pakcik Malek .. 
abang selalu ade time adekk happy @ sedih . thankz sangat . adek hargai sangat . walaupun adek ade kakak tapi adek selesa kongsi masalah dgan abang .
abang pendengar yang baik :) terima kasih sekali lagi ~


#BelovedFriend




#LetMeAlone 


Older Post | Newer Post