The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Game 'ASK & ANSWER' (saya jawab)
Selasa, 17 Julai 2012 | 9:31 PTG | 0 panda


heyy , anis kene tag dalam satu game neyy . so anis nak jawab 
semua soalan nyer sekarang . name pown game ken mesti ake peraturan . so moh leh ,
kite bace peraturan die . 

  • You must post this rules.
  • Each person must post 11 thing about themselve in their journal.
  • Answer the question the tagger set for you in their post and create 11 new questions to the people you tag for answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  • Go to their page and tell them you have tag HIM/HER.
  • No tag back !
  • No stuff in the tagging section about '' YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS '' YOU LEGITIMATELY ( a.k.a REALLY , TRUST , WITH ALL HONESTLY ) have tagged 11 people .

haa , ape tunggu lagi . moh le , kite main :)

11 THINGS about myself :)
  • sangat sayang kepada SAHABAT saya 
  • LOVE to eat . kalau boleh nak makan sampai perut neyy meletup :)
  • suka buat budak-2 menangis . tapi saya suka budak-2 :)
  • cepat terasa .
  • senang sangat nak megeluarkan air mata , tengok cerita pown boleh nangis 
  • simple is my life
  • dah terjatuh Suka dekat someone
  • nak bangga kan parent dengan kejayaan
  • cuba nak jauhkan diri daripda 4 kepala dlm kelas saya 
  • pegi sekolah mesti beg kembung . semua benda sumbat dlm beg
  • kuat berangan
and , dekat bwah neyy ade soalan yang ditanya oleh SIAYU :)

Apa yang orang tak tahu pasal korang ?
entah lahh, orang rase ?
Benda apa yang paling penting korang akan bawa bila keluar . Takkan tinggal punya la .
duit :)
Apa plan kau orang nak kena kan kawan2 ? Prank diorang . :) 
time besday die , baling dengan tepung
Pernah kena prank dengan kawan korang ? Cerita la .
ermm, kene tpu bulat-bulat
Macam mana cara kau orang STUDY ?
erm ,.. enth . ikut mood
Ego kah anda ?
sikit :)
Benda atau perkara yang kau orang paling suka buat . HABIT .
makan :)
Ciri2 pasangan IDAMAN kau orang ?
yang kuat Iman :)
WISH atau DOA yang kau orang nak sangat diMAKBULkan .
nak PMR 8A's
Korang nak dikenali orang macam mana ? By character , appearance or what ?
perwatakkan yang baik and kejayaan
Siapa yang korang nak sangat jumpa . TERINGIN SANGAT .
Aizat AbD

11 QUESTION for YOU :)

  • korang suka makan ape?
  • dalam banyak-2 tempat melancong korang nak pegi mane ?
  • bagi korang maksud sababat dengan kawan ape ?
  • saiz kasut korang berape ?
  • kampung korang dekat mane ? 
  • nama orang yang korang sayang ?
  • korang anak keberapa ? 
  • korang pernah kecewa tak ? story lah .
  • handphone idaman korang ?
  • warna ape yang korang suka ?
  • cita-cita nak jadi ape ? 
  • korang nak sangat jumpe sape ?
and sape-sape , yang bace entry neyy , automatic korang ditag :)
jom lah main . rest your mind :)


Older Post | Newer Post