The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Rintihan Seorang ANAK :)
Isnin, 2 Julai 2012 | 8:27 PTG | 0 panda
Assalamualaikum , setiap orang mesti ade rase kesedihan  aku jugak mcm tu J Walaupun aku neyy anak Last tapi aku rase macam bukan anak sulung  je . erm .. aku bukan nak bukak aib orang . tapi aku tak tahu nak share dekat sape . so aku share lahh dekat blog yang bersawang neyy J


Cuba korang bayangkan kalau kakak yang atas korang dipanggil adik . korang just kene panggil dengan panggilan nama je .. Yeah , bagi korang tak kowt . tapi bagi kau , TAK ! aku neyy cepat touching  tau >_< aku pown tak tahu sebab ape . bile aku tanye dekat kakak aku die ckap beza jarak umur kiteorang  jauh .. so dah terbiase panggil adik .. tapi aku bahasekan diri aku adik tau . ßbuat muka tak malu J apa nak buat nasib badan lahh . Bile kawan aku tanye kenape Ayah kau panggil Kakak kau adik aku tak tahu nak jwab ape . aku sedih :’( 



Older Post | Newer Post