The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Terima Kasih
Selasa, 10 Julai 2012 | 11:37 PTG | 0 panda



hyep . hari neyy anis terlebih rajin nak update 2 post dalam satu hari
walaupun jadual harian anis pack . tapi entry neyy anis happy giler :)




cube korang tengok , gmba dekat atas , neyy . macam tu lah jugakk keadaan anis ,
HAPPY . serius hari neyy 10/07/2012 tepat pukul 
10:53p.m anis ade dapat call , time tu anis tertidur sebab baru habis study <---macam nak baling batu je dekat ayat neyy . 
nak tahu ape yang terjadi pada waktu tu ? <--- gaya macam ade orang bace je bloh kau neyy anis  . 
dengan ini MF call anis . Ya Allah , hanya Tuhan yang tahu betapa rindu nyer anis dekat die .
dengar suara die gelak pown buat anis nak menangis . bukan menangis sedih ,tapi  menangis gembira .
sumpah anis rindu giler dekat die . dah lame anis tak jumpe die and text die . actually kiteorang jarang call , just mesej je . . mulemule anis tak nak angkat .ye lah , baru bangun ken , mesti suara mcm Ella . SEDAP .  tapi anis fikir-fikir cukuplah . anis tak nak sakitkan hati orang lain dah . anis nak jage hati orang lain . biarlah hati anis neyy sakit :'


ANIS : jangan terlalu gembira kerana takut nikmat itu ditarik balik :)


Older Post | Newer Post