The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Teringin
Selasa, 10 Julai 2012 | 7:47 PTG | 0 panda



hye , lame tak update blog usang neyy :) kesian dekat reader ken <--- macam ade orang masuk blog aku .
korang kene guna kain kalau nak masuk blog anis neyy , #ayatpoyo .  Teringin ? ape yang teringin neyy ? anis nak cerita ape yang anis yang nak sangat buat :)


Pertama  : anis teringin nak berjaya . Cemrlang dalam PMR . anis nak banggakan MAMA dengan AYAH anis . anis tak nak Mama dengan Ayah kecewa dengan result anis


Kedua : anis teringin nak  belajar berdikari <--- means duduk jauh sikit dengan family . anis nak merasa mcm mane orang lain rase duduk jauh dari family

Ketiga : anis teringin nak merasa cinta monyet anis tak pernah bercinta buat masa neyy :') anis nak merasa . mak kawan anis cakap cinta monyet time umur macam ni normal . sume orang pernah rase . sape yang tak pernag rase tu memang hati batu tu . <---- rasa mcm nak baling kasut je ayat neyy . 

Keempat : anis dah tak tahu nak ape . buat masa neyy je ~


Older Post | Newer Post