The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
luahan hati dari otak kecil
Rabu, 29 Ogos 2012 | 12:07 PG | 0 panda

hye , ape khabar ? dah lame anis tak melawat blog usang neyy .
*ecehh ayat mcm skema je kan .
entah ade pelawat ke entah . :) korang mcm mane dengan raya ? best ?
Dikeheningan malam ini , tiba-tiba otak kecil anis ini ingin meluahkan isinya . 
hiberbola betul ayat ni . rasa mcm nak sepak laju-laju je. ByTheWay sekarang dah
28.08.2012 . so PMR dah nak dekat . *scared* 
korang dah study ke ? anis dalam perjalanan tapi ade accident so tengah jam lahh neyy :)
ape anis mengarut ni ? *abaikan . 
sebenar nyerr anis nak luahkan ape yang anis rasa ? tapi ...... 
korang bace je lahh . tapi kene sabar menanti dan membaca dan menunggu .
*ehh , bnyak cakap pulak tulis je lahh .
sebenar nyer dekat sekolah anis ade masalah sikit dengan kawan anis . anis rasa semuanya
salah anis . diorang mane boleh salah , diorang tu perfect . pandai . cantik
dan sebagainya . semua benda baik ade dekat diorang . semua benda jahat semua 
ade dekat anis . *lumrah manusia lahh kan buat salah . 
anis tak tahu nak buat ape . so better anis buat tak tahu daripada anis
buat-buat nak tahu , nanti sakit hati . susah ! sekarang ni anis nak belajar
jadi seorang yang kuat .  anis dah tak nak menangis . anis mesti boleh buat . InsyaAllah .
anis nak baikikan keadaan tapi anis tak tahu nak buat macam mana , mungkin ini sudah diatur oleh 
Allah SWT . andai anis Meninggalkan dunia ni , anis harap kawan-kawan anis 
maafkan anis . anis sayang sangat dekat diorang . mungkin ramai yang
ANTI dengan anis tapi anis buat-buat tak tahu sebab anis malas nak ambil tahu . 
so dekat sekolah anis tak tahu nak buat apa . sebab dalam kelas ade semua nyer berpuak-puak .
so anis nak duduk dengan sape? 
mungkin 31 neyy anis tak jadi pegi kelantan , diorang rancang langsung tak 
bagitahu anis . okeyy , anis sedar anis sape . 
anis bukan pelajar TARGET mcm kawan-kawan anis . 
diorang kwan dengan orang pandai je . anis ni ape lahh . 
*mungkin lepas ni anis akan keseorangan :')


Older Post | Newer Post