The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
KAki Sibuk !~
Khamis, 25 Oktober 2012 | 11:37 PG | 0 panda

heyy , sehat ? tibe-tibe terrajin nak update memandangkan lappy ade dekat rumah ,
so amik kesempatanlah . baru puas update blog . "  tak puas update blog pakai Tab " 
(ayat gedixx) . Haa , whatapps ? bukan yang android punye tu k . hempuk pakai kayu besball karang
takk pasal-pasal tak sempat raya korban . nanti tengok-tengok korang yang dikorbankan . 
nyenyenyeneyenye *gelak sambil tutup mulut* alalalala gedixxx :)

ehh , sebelum anis melalut sampai ke Sungai Seine . korang bace tak tajuk post tu ? 
KAKI SIBUK ?  sape ehh , mestilah anis . HUahuahuahua . k stop ! sebenarnya 
anis nak cerita pasal hari tu anis follow auni pegi konvo along die . sape auni ? 
Allahhhhh, budak pandai dalam kelas anis lahh :) nanti korang tengok gambar die dekat 
bawah cantik , tapi boleh tengok je lahh , dah ade orang cop :) 

waktu datang tu memang bosan sebab kiteorang kene tunggu dekat luar 
ye lahh , diorang provided hanya 2 kerusi je . kalau boleh , anis pon nak masuk . 
memang bosan menunggu . nasib baik anis bwak Tab , so boleh main game / *tak main pon*
jujur ^.^ ... Tunggu , punye Tunggu .. pukul 5:00 diorang sume keluar dewan .
nampak semard je sume pakai jubah tu . rasa mcm kakak anis sendiri je :) 
rase teringin nak konvo . hahaha . tapi apakan daya lambat lagi lahh :) tengok sume pakat pegang bunga . 
buga dekat sana sume cantik-cantik .tapi kalau nak lagi cantik duit pon kene cantik lahh :) 

Btw , anis tak tahu nak cerita ape dah . dekat bwah ni anis nak share gamba sikit :) 





*ni gamba along . (kakak auni ) 


* ni auni . comelkan :)


*muka auni happy sangat :)


*kaki sibuk* (terserlah kependekkan anis)


*mereka*


*apa macam?*


* tu je lahh * (gambar sebelum balik)


* muke nak mintak penampar . kahkahak . mintak diri nak out :)



Older Post | Newer Post