The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Mereka
Rabu, 24 Oktober 2012 | 10:58 PTG | 0 panda



Heyy,ape khabar korunk sehat . *mcmadejeorang
Mereka sape ehh , anis ni kene mood cinta ehh ? entah . tadi dekat sekolah
teruja gilaaa . duduk bertentangan dengan dia .Dia tengok anis kene urut dengan Farda *malu* tapi suka . Huahuahua . kalau boleh nak pengsan je malu . buat adegan Romantik sikit , ecehhhh ingat cerita ape . ingat Nada Cinta ke . hahaha .Xd 
dah kelaut anis melalut ni . actually anis nak update pasal 
buah hati anis . tapu malam ni tibe.tibe mls nak ipload gmbar diorang so , nanti-natilah ehh , sorry :3 Btw , anis stop dekat sini dulu sebelum ade swpe-sape 
baling bola besball dekat anis ni . k take care my Honeyy :3


Older Post | Newer Post