The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Mimpi ? what
Selasa, 13 November 2012 | 7:09 PTG | 0 panda


Haihaihai *sambil lambai tangan*
 Dipetang yang lemah gemalai ini , sambil pasang lagu *pelangi petang* dan
makan pisang goreng panas . Urghhhhh . Nikmatnya dunia . 

Jemputlah baca post anis dekat bawah ni yang meloyakan tekak anda . Ehh , silap >_<
macam mana cuti sekolah korang ? seronok tak . anis dekat rumah dah macam orang gila . 
pakai baju koyak sana sini . K , tipu je . anis tak berani nak pakai baju macam tu . *gelak ambil tutp mulut*

Memandangkan pada waktu pagi , Semua pelajar boleh bangun lewat . 
*solat subuh dulu tau!*
Anis pon tak nak ketinggalan bangun lewat . memang nikmat bangun lewat ni . 


#Mimpi

apa yang korang tahu pasal mimpi  . anis pon tak tahu maksud mimpi ni . 
kalau nak tahu pergilah cari dekat Uncle Muthu yang pkai spek besar . 
tak kenal ? Alahh , g00gle . Ha , kenal ken . sape tak kenal memang nak kene pukul dengan kayu besball ni 
Dalam waktu cuti ni , dah 3 kali anis mimpi die . sape ?  
CRUSH anis :) 

#Pertama
mulemule anis mimpi die pkai baju hitam . siap datang rumah anis . tolong mak anis masak .
pelikkan . =,=

#Kedua
kedua anis . die pakai baju sekolah . uniform sekolah lengkap . anis tak tahu dekat mane .
nak kata bilik darjah . nampak pelik . entahlahh ...

#Ketiga
anis mimpi die dengan kawan baik die . anis tak nampak die pakai baju ape . 
tapi , kiteorang naik bot dengan main monkey bar . memang pelik
mimpi ni . naik bot tu boleh lahh terima tapi tang main monkey bar tu yang 
nak tergelak sampai kencing dalam seluar . tapi anis bangun katil anis tak basah okeyy ! 


so , sekarang korang dah bacakan . buatlah kesimpulan sendiri :)


#OMC 

*sorry kalau entry dekat atas ni bosan or melalut :)




Older Post | Newer Post