The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Sumpah ! Aku Rindu Kau :)
Isnin, 12 November 2012 | 10:05 PTG | 0 panda


*jemput baca*

Haihaihaihai . *lambai tangan sambil buat muka comel*
apa khabar , sehat ? semua mesti tengah busy menghadap laptop kenken . 
cepat mengaku . kalau tak .. cepat tengok sebelah korang . ade nampak MR . Gulagula tak ?
ape bende tu ?. alah kain putih yang ikat atas bawah tu . macam gulagula kan . 
anis tak berani nak post gambar die . sebab anis takut nak tengok gambar die . 
*senyum sampai nampak gigi*

Haa , berbalik kepada topik asal *cehhh , cikgu BM baca mesti bangga*
Sumpah !Aku Rindu Kau :)  sape ehh ? mesti lahh KAWANKAWAN anis :3
anis rindu nak dengar keletah mereka . anis rindu nak baca ayatayat jiwang Nad . ayat jiwang Nad memang
semmpoiii .. korang baca mesti , menangis . K , tipu je :)
ayat Nad memang best . TERBAIK !!

Wani . Yeah . kawan anis yang sorang ni . lemah lembut sikit . lagi satu Hati die 
TABAH . wani ni kaki novel . cakap je novel yang best . Pasti ada . InsyaAllah . 

Hanis . ini kawan anis . hanis cantik . Kalau korang tengok die mesti jatuh hati . Tapi AWAS !! 
die sudah berpunya :) 

Ain . Ain ni memang happening . Ain tak suka nak susahkan orang . 
ain ni friendly . sume suka kawan dengan die. 

Nabila . nabila . yeahh . sape tak kenal nabila . Hot setafff sekolah anis :) 
*semyum sumbing*
anis rindu nak dengar nasihat nabila . kalau korang nak tahu . nabila ni pakar nasihat tau . 
dia tahu macam mana nak naikkan semangat orang . Cayalllah NABILA !!


SORRY , EHH . mungkin korang bosan nak baca post anis .asyikasyik nama diorang je .. 
Ehh , suka hatilahh . anis selesa kawan dengan kawan anis . 
biar korang bosan asalkan anis happy . *sorry terEmosional pulak*







Older Post | Newer Post