The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
My Superhero .
Isnin, 3 Disember 2012 | 12:54 PG | 0 panda

Hye , tibetibe malam macam ni anis rajin nak update blog . wehh , korang
bosanggh . dah banyak hari anis tak dapat pegi tuisyen sebab transport
tak de . rase macam nk radak motor je . 



Ehh , korang Superhero anis tak sihat . Doakan Superhero anis sehat X
anis sayang Superhero anis , die selalu ade dekat dengan anis . die dah
kenal sangat dengan perangai anis ni . Anis dengan family pun sayang dia . 
jangan ambil dia lagi dari kami . kami sayang dia . we cannot describe how
much we love him .  kami sayang kamu Abah :)
*selagi saya masih hidup , In Sya Allah saya akan doakan untuk Abah*


Older Post | Newer Post