The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Maaf . Saya sudah sayang dia .
Sabtu, 5 Januari 2013 | 11:58 PTG | 0 panda


haii , ape khabar semua . lama dah tak update blog ni XD 
so macam mana tahun baru . ok (?) sekolah pulak (?) 
anis ok , ok , je . not bad . 

korang baca tak tajuk post tu (?) anis dah sayang sape nih (?) 
gatai noh . mane ade . dushdush . tak baik tau tuduh orang . 
sape ehh (?) manusia yang paling bertuah , yang kene sayang dengan anis ni (?) 
sian dekat orang tu kan . malang betul nasib die . hehehe . 

pada mulanya , anis rase ok je . tapi bila lamelame anis dapat
rasa caring dia as a brother . anis dah selesa dengan cara dia :3
ape yang anis rasa , happy , sedih . anis cerita dekat dia . 
ye lahh , anis mane ade abang . so anis nak jugak rasa macam ade abang :3 
walaupun tak banyak . sekurang-kurangnya anis dapat rasa . 
anis dah start rasa die macam abang anis . 


Older Post | Newer Post