The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
GIRLS day
Selasa, 12 Februari 2013 | 2:33 PTG | 0 panda
heyyy , apa khabar semua , rindu lahh . lame tak menghupdate blog usang ini . 
Alhamdulillah , hari ni dapat jugak menjejak ke dalam blog ini . berhabuk betul . hehehe .
ditambah lagi dengan sarang labah-labah yang menakutkan ini . *ecehh , poyohh sehhhh .
ok , memandangkan sekarang tengah cuti raya cinakan , korang pergi mana . 
best nyerr kalau korang pergi holiday . jangan lupe beli buah tangan dekat kite tau . 
*muka tak malu betul*
ishh , banyaknya dah lari tajuk . ok semalam anis , nak bercerita sedikit :)
semalam anis keluar dengan kakak-kakak anis . huhhhhh , lama tak keluar sama-sama .
kiteorang pergi JJ . abah yang hantar . tak tahu kenapa mood abah baik , tibe2 je . apa2 pon . ok jugak 
mood baik2 mcm ni (Y) 
kiteorang sampai dalam pukul 3 mybe . sampai2 je terus pergi beli tiket wayang . cadang nak tengok 
wawa semput tapi ade seat depan je . memang sakit kepala lahh nak tengok .
dulu pernah sekali , anis tengok cerita pirate of carabien *betul ke eja* dpta seat
depan . fuhhh , jenuh nak dongak ... last-last kiteorang tengok cerita hansel and gratel . 
cerita tu mula pukul 6 . so korang bayangkan . ade berajam ? jenuh nak menunggu . 
untuk mengisi masa lapang , kiteorang pergi main game . hehehehe , lebih kurang RM 25 habis . nasib baik 
keluar awal sikit , sebab nak pergi makan .. lebih lama duduk dekat dalam tu 
lebih banyak duit habis . hehehe . kakak - kakak anis je makan
anis tak makan pon , sebab dekat rumah anis dah makan nasi yang Ma masak . sedappp woooo xD
lepas makan kiteorang ade snap gambar sikit-sikit . pergi nak tengok dekat Instagram anis .
malas nak masukkan dekat sini , hehehe . 
sekarang waktu mcm pukul 5 : 40 so kene get ready arr . so cepat-2 naik atas pergi beli popcorn . 
air tak beli sebab dekat mcd dah refill . hehehe . *jimat*
seronok cerita tu , cerita memang lain dengan cerita yang dalam buku tu ,
kalau nak sama pon sikit je . sumpah sikit je . Hansel tu baik . caring gila pasal adik dia , Gratel .
nak abang sorang macam Hansel boleh tak ? hehehehe .. 
cerita habis dlm pukul 8 . lewat kan . nasib baik dah call Ma cakap balik lewat sikit . 
lepas tu kiteorang pergi supermarket nak cari barang buat cake . makaroni bakar . 
memang terkial-kial nak cari barang . tak pernah pon cari barang masak dekat situ . jenuh nak kene cari .
macam main tresure hunt pon ada . hehehe .
lepas penat mencari semua benda , kiteorang pon bayar , dlm 70 hengget habis . 
lepas Ma call ma ade dekat luar so , kene jalan keluar , dah sakit kaki ni . hermmmm ...
hang
hang  


Older Post | Newer Post