The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
teringin ~
Rabu, 20 Februari 2013 | 10:01 PTG | 0 panda
heyy , apa khabar semua ? semua sihat-sihat selalu . Sudah lama tak update blog ni
btw , anis memang nak update sangat blog ni disebabkan tajuknya *TERINGIN*
teringin nak apa haa ! tadi anis baru je tengok video mat lutfi dekat youtube pasal
hari jubah die . korang dah tengok ?  kalau tak pergi lah tengok cepat2 . 
video tu banyak memberi inspirasi kepada anis .
anis nak belajar bersungguh-sungguh . anis nak majukan diri anis dan nak
membanggakan parents anis . apa salahnya , mana tahu . anis jadi wakil adik-beradik
anis pergi belajar dekat luar negara . amacam tinggikan angan-angan anis . hehe .
semua orang nak berjaya . tak de sape yang tak nak berjaya . kan . kan . kan.
anis cemburu tengok orang lain berjaya , so anis nak bangkit dan membuktikan anis pon boleh berjaya . INSYAALLAH . Amin. korang pon tolong doakan untuk anis . 

#belajar luar negara
> anis teringin sangat nak belajar dekat luar negara , menimba ilmu di negara orang . tapi ingat , hujan emas di negara orang , hujan batu di negara sendiri .
#keputusan exam yang cemerlang
> selagi kita digelar sebagai seorang pelajar , mesti kita nak result kita terbaikkan . anis nak result yang baik . so kene lahh study n tumpukan perhatian dalam kelas 
#Graduation
> anis harap sangat anis dapat melalui sangat garduation dengan result yang bagus . doakan anis yea .. 
#kerja
> kalau boleh anis nak kerja sebagai doktor atau engineer . anis tak tahu lahh mana sartu . tapi kalau engineer , anis nak kerja dekat pelantar minyak . jadi pegawai ke atau ape yang jawatan yang tinggi . hehehe 
tengok je orang buat kerja . macam pemantau gitu , haha .. tapi orang banyak kata bahaya . entah lahh ..
#selepas itu ?
> anis pon tak tahu . kalau boleh anis nak bawak family anis pergi ke tanah suci Mekkah . 
anis harap sangat anis dapat lakukan semua benda dekat anis ni , suatu hari nanti .
semoga umur anis dan umur kita semua panjang . Amin .
mari kita sama-sama mendokan :)

#YA ALLAH , HIDUPLAH KAMI DI DALAM IMAN DAN MATIKANLAH KAMI DI DALAM IMAN




Older Post | Newer Post