The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
New :)
Isnin, 22 April 2013 | 6:54 PTG | 0 panda

heyy , apa kahbar semua. lama kan tak update blog .
ta daaaaa , ha amek kaww . new skin . jyeahhh . lama dah anis tak tukar skin . agak terkial-kial
juga nak tukar skin ni . ye lahh , lama tak buat keje macam ni . hehe . orang semua sebok tidur n study ,
anis je yang sebok dok update blog .btw , sorry font die kecik , hehe . mesti jenuh nak bacakan . pakailah
kanta pembesar . hehe . agak-2 blog anis ni boeh buat ujian mata bagi orang yang rabun dekat tak . 
free je. tak payah bayar . kan . kan. kan . baling batu karang . tak lawak tau .  . 


btw , mid-year is around the corner . tapi anis tak start study lagi . biasalah
hehe . tapi exam ni kene buat habis-habisan wooo . sebab parent datang tengok result kita
. tu yang kecutt perut .btw , sekarang banyak ujian yang datang . . anis kene hadapi dengan tabahhh .
jyeahhh . ANIS BOLEH dan KITA BOLEH !!!





Older Post | Newer Post