The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Take A Note Guys
Khamis, 25 April 2013 | 12:38 PG | 0 panda
Hello brother-brother semua . mari sini jemput baca sekejap . sekejap je . tak lama pun .
Hari wa nak cakap sikit *opss* . 
cikgu ana cakap sewaktu usia dalam lingkungan 15 hingga 17 banyak cabaran dan dugaan 
yang mendatang . terutamanya kepada kita kan . kan . termasuk ana :) 
terdapat pelbagai dugaan yang menimpa antaranya ialah percintaan . Ewahhh . bangga cikgu
BM ana . semua orang tak boleh lari masalah percintaan . kalau anda tiada perasaan untuk memiliki pasangan ana cadangkan anda pergi berjumpa doktor ya .

ok  , terlalu banyak melalut  . kepada anda semua sebagai seorang lelaki . pasti tidak lari disukai oleh perempuan . *ade ke?* hehe . sama juga pada perempuan . . dekat sini ana nak tegur kepada para-para
brothers yang ade dekat luar sane tu kalau ade someone minat dekat anda dan pada masa yang sama anda tidak meminati someone itu , anda perlulah jangan dan tidak patut menyakiti perasan someone itu . 
itu bukan cara untuk menunjukkan anda tidak suka kepada someone itu .ok . 
take a note guys . 


lagi satu , jika anda pernah memberi sinar-sinar harapan kepada someone itu , tetapi selepas itu anda rasa macam tak mahu bersama someone itu . so anda pandai-pandailah . siapa suruh kacau sarang tebuan :>
JANGAN SEKALI-KALI MEMBERI HARAPAN JIKA ANDA TIDAK SUDI

and the lastly , kepada brothers semua . anda dikira beruntung kerana ade someone admire kepada anda . 
jika tiada siapa untuk admire anda . pasti sedih kan . lagi satu ana nak pesan . bukan semua someone yang kenal dengan anda ingin berpasangan dengan anda . tetapi ada juga yang ingin berkawan . seperti ana :')
so , kepada brothers semua . fikir-fikirkanlah k ;) 



Older Post | Newer Post