The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
Im Still here
Khamis, 12 Februari 2015 | 2:16 PG | 0 panda

Halohaaa kalian . lama menyepi . kali ni buat comeback sekali  dengan berwajah baru kau . hahah 
sihat ke wahai rakyat ? Kali ni lebih semangat nak update entry baru banyak-banyak , hahha
sebab ? suka hati hakulah blog haku . Ye la , blog dah cantik . mestilah nak menjeguh setiap hari kau 

Aku tanya apa khabar ? aku tanya apa khabar (nyanyi alaala sona one gitu kau) now im fully freedom
wahh , memandangkan saya ni spm candidates . ehh jgn salah faham . saya spm candidates2014 .
seorang candidates yang menanti dengan penuh sabar dan tenang dan sentiasa memikirkan result
yang bakal keluar pada awal bulan tiga ni . risau cekk tau . cekk harap yang terbaik . semua nak yang terbaik kau . 



now, im still thinking . what should i do . masing semua dah pakat isi UPU , SPA and so on . Anis pulak ? still rajin dok scroll insta n twita ni . fuhh  , pengaruh buruk semua ni . kahkahkah .
nanti bila wifi buat hal baru la kau nak kelam kabut nak isi .

masing-masing nak berjaya . Anis pun sure nak berjaya . rasa macam teringin and best je jadi Doktor ni . stapi memandangkan result trial SPM yang agak sedih . tapi anis still work hard for it . ewahh , sejak amik kelas english ni kau nak speaking je ehh ? kita org malaysia . hahahha 
Tengok kak Fatin Liyana sedang bahagia buat housemenship and kakak tersayang anis pulak sedang sibuk dengan final exam dia . final exam menetukan kita masuk sem depan . wuu , gemuruh dengar . tapi based on OTP dengan kakak , ada paper dia amik kene buat kat pesakit . alaala praktikal macam tu la 
seronok jugak dengak kakak anis cerita. hari ni cerita pasal tangan la , muscle la and ada bnyak lagi and aku lupa . untuk semua , seronok tau belajar biology with seorang dokor ni . dia terang punya mendalam . lebih dari cikgu biology kau . tapi kau hormat jugaklah cikgu kau . My Sir was the best tau

Now , anis still counting and thinking nak jadi apa bila besar . cita-cita ni ,  cepat sangat tukar ikut musim kau . selamat malaysia tiada musim . fuhhh , selamat . For semua Candidates SPM 2014 . anis harapkaln kalian dapat result gempak kebabomm macam anis ni . huhuhu . AMIN



NOTE : yang lepas tu lepas



Older Post | Newer Post