The sky awake so i'm awake | Dashboard | +Follow
-forever imperfect-
Bonjour!

Hello im Anis Sophia .
Welcome to my diaries world.
Keep Calm and Stay Reading
Instagram | Twitter


Travel this

Story About Links


Message



Credits Section
Skin By Violet
Basecode By LetthaKyra
Images UnaNurIzzati
Best view in Google Chrome only.
antara impian atau kelayakkan ?
Rabu, 4 Mac 2015 | 4:19 PTG | 0 panda
Halohaa . memandangkan hari ni 4/3/2015 . so ini bermakna semalam result SPM keluar . wauuu . so mcm mana semua SPM candidates ? Happy ? Sedih ? Teruja ? Kecewa ? walau apa pun sekali yang terjadi selalu lah THINK POSITIVELY
" NEVER EVER GIVE UP" itu nasihat buat semua dan diri ini . hihihi . kita dah buat  yang terbaik tapi result tak baik ? ehh , jgn cakap macam . itu semua aturan Allah . Allah tahu apa yang terbaik buat kita . kita gagal sekarang tak bermakna kita gagal selamanya . right ? believe in Allah . Allah dah aturkan sesuatu yang terbaik buat kita . now , sekarang kita kene fikir mana yang terbaik buat kita . yang paling penting jgn lupa ukur baju dibadan sendiri. bukan nak kata apa ini nasihat untuk diri sendiri . kita apply course yang gempak2 tapi tak kene dengan result kita . nanti tak pasal2 kita menangis tak berlagu . tapi ingat aturan Allah adalah yang terbaik.
antara impian atau kelayakkan ? bila baca ni rasa nak menangis . Result anis tak lah segempak mana , tapi anis tetap bersyukur and anis  percaya akan rezeki Allah . Allah maha besar . masing-masing ade impian yg tersendiri . tipulah kan kalau awak tak ade impian . sama jugak mcm anis ni . 
impian anis teringin nak jadi doktor or engineer . but . hahahhahaha . gelak besar je la . kalau ade rezeki insyaALLAH , hari itu pasti tiba . for kakak anis yang tengah study medics tu anis sentiasa doakan yang terbaik .do the best . for kakak anis yang lagi satu yang study farmasi tu good luck . dean list . insyaALLAH
anis masih lagi kurang dan cetek ilmu untuk bercerita tentang pengalaman semua ni . bak kate org selalu cakap SPM ni baru permulaan bagi kita . for adik2 yang akan sit SPM good luck . study elok2. dont burn the midnight oil ye sayang semua . hihihiihi 
akhir kata .tahniah buat semua SPM candidates . teruskan usaha dan bnyakkan berdoa =)
 


Older Post | Newer Post